Dr. Domány Sándor Humán Reprodukciós Központ

Tisztelt Pácienseink!

2023. november 1. napjától állami döntés alapján a Dr. Domány Sándor Humán Reprodukciós Központ a Dunamenti REK Reprodukciós Központ Kft. új telephelyeként, de a már jól ismert szakemberekkel folytatja tovább tevékenységét. A betegellátás zavartalanul folytatódik, a Központot továbbra is a megszokott telefonszámokon és e-mail címeken tudják elérni. A DUNAMENTI REK csapata szeretettel várja régi és új pácienseit, forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon: +36 82 801 802

Előjegyzéssel kapcsolatban:
Időpont kérés: a +36 82 801 802 telefonon, illetve előző megjelenés, visszarendelés esetén időpontot adunk.Sürgősségi esetek ellátása miatt az időpontban csúszás lehet.

Beutalás rendje, hogyan kerülhet felvételre:
Igénybevétel módja:

  • Beutaló nélkül, előjegyzéssel.
  • Sürgős esetben előjegyzés nélkül.
  • Várólista nincs

Az érkező betegeknek nem kell regisztrálniuk a Központi regisztráció és betegfelvételnél, közvetlenül a Központban kell jelentkezni.

Mit hozzon magával felvételkor?

  • Beutalóját, személyi igazolványát, lakcím kártyáját, taj kártyáját.
  • Amennyiben van, korábbi zárójelentéseit, ambuláns lapjait, egyéb vizsgálati eredményeit.

Mire számítson a rendelésen?
A rendelésen az előzmények kikérdezése, a korábbi leletek áttekintése, szükség esetén nőgyógyászati -, UH vizsgálat, vérvétel, férfiaknál kérésre spermavizsgálat történik, illetve a további teendők megbeszélése.

Területi ellátási kötelezettség: A Dr. Domány Sándor – Humán Reprodukciós Központ az ország egész területéről fogadja a betegeket, területi ellátási kötelezettség (TEK) nélkül.

INFORMÁCIÓ

FRISS HÍR

Betegeinkért és Munkatársainkért

Betegeinkért és Munkatársainkért

Segítsen, hogy mi is segíthessünk! Adószámunk: 18760840-1-14
Tudományos fórum a Kórházban

Tudományos fórum a Kórházban

Prof. Dr. Kopa János tiszteletére tudományos fórumot rendezett a Kórház, melyet Csák János Kultúráért és Innovációért felelős Miniszter Úr nyitott…