Publikációk, kiadványok

PUBLIKÁCIÓK

A publikációs jegyzékek összeállításával célunk, hogy átfogó képet adjunk a Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórházban folyó publikált tudományos munkákról, előadói teljesítményekről, valamint felhívjuk a gyógyításban és kutatásban dolgozók, a hazai és külföldi társintézmények munkatársainak és más érdeklődők figyelmét munkatársaink által elért eredményekre.

2013

2012

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház munkatársaink publikációs jegyzéke, 2012

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház 32 intézményi egységéből 201 munkatársunk bibliográfiája jól tükrözi a gyógyító munka melletti kutatási és tudományos tevékenység erős beágyazottságát a nemzetközi és a hazai klinikai kutatásokba, melyek alkalmanként innovációs folyamatok alapjaként is szolgálhatnak.

A 2012. évi publikációs jegyzék letölthető PDF formátumban:

2011

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház munkatársaink publikációs jegyzéke, 2011

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház 33 intézményi egységéből 283 munkatársunk bibliográfiája jól tükrözi a – gyógyító munka melletti – kutatási és publikációs tevékenység erős beágyazottságát a nemzetközi, az országos és a regionális klinikai kutatásokba, melyek alkalmanként már innovációs folyamatok alapjaként is szolgálhatnak.

A 2011. évi publikációs jegyzék letölthető PDF formátumban:

2010

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház munkatársaink publikációs jegyzéke, 2010

A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház 27 intézményi egységéből 228 munkatársunk bibliográfiája jól tükrözi a – gyógyító munka melletti – kutatási és publikációs tevékenység erős beágyazottságát a nemzetközi, az országos és a regionális klinikai kutatásokba, melyek alkalmanként már innovációs folyamatok alapjaként is szolgálhatnak.

A 2010. évi publikációs jegyzék letölthető PDF formátumban:

KIADVÁNYOK

INFORMÁCIÓ

FRISS HÍR

3D mozgásanalízis és a robotika fejlesztése a Kaposi Mór Oktató Kórházban

3D mozgásanalízis és a robotika fejlesztése a Kaposi Mór Oktató Kórházban

A technológia ugrásszerű fejlődésével újabb és újabb terápiás és diagnosztikai lehetőségek jönnek létre az egészségügyben is. A képalkotás digitalizációja napról…