Köszöntő

Tisztelt Látogatónk!

A több mint 175 éves múltra visszatekintő Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház vezetése nevében üdvözlöm honlapunkon.

A XXI. század kihívásaihoz igazodva, napjaink kórházának kiemelt feladata a legmodernebb gyógyító technikák biztosítása mellett a betegközpontú, személyre szabott ellátás alkalmazása hatékony kommunikációs módszerekkel. Bízom benne, hogy e honlap is segíti Önt a tájékozódásban, eligazodásban.

Igyekeztünk összegyűjteni mindazon általános információkat, melyek mind a betegek, mind a látogatók számára hasznos útbaigazításként szolgálhatnak az intézménybe indulás előtt. A betegellátásról szóló részben találnak részletes információt a szakrendelésekről és az egyes fekvőbeteg, valamint a sürgősségi és a diagnosztikai osztályok rendjéről. Betekintést nyújtunk a kórházban elérhető egyéb egészségügyi és szociális szolgáltatások körébe is. Megosztjuk az érdeklődőkkel a kórházban folyó oktatási-tudományos tevékenységekkel kapcsolatos információkat, legfrissebb híreinket, egyéb közérdekű adatokat.

Hasznos időtöltést, jó böngészést kívánok !

Dr. Moizs Mariann
főigazgató

INFORMÁCIÓ

FRISS HÍR

Elismerés Kaposvár Város Napján

Elismerés Kaposvár Város Napján

Dr. Battyáni Zita, a Kórház bőrgyógyász főorvosa „Pro Urbe Kaposvár” díjat vehetett át Kaposvár Város Napján, több évtizedes magas színvonalú gyógyító,…