Köszöntő

Tisztelt Olvasó!

Napjaink kórházától elvárás a minőségi betegellátás, a legújabb és leghatékonyabb gyógyító technikák alkalmazása mellett a személyre szabott kommunikáció. Ez utóbbiban szolgál hasznos információval internetes felületünk, hiszen Önökért van a Kórház és a honlap is.
Betegellátás menüpontunk alatt gyűjtöttük össze a járóbeteg-ellátással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat Szakrendelések címen. Itt soroljuk fel a fekvőbeteg-ellátást nyújtó osztályokat és azok tevékenységével kapcsolatos részletes információkat, a kórházban elérhető különböző diagnosztikai egységek szolgáltatásait, valamint a Sürgősségi Betegellátó Centrum működési rendjét.
A Szolgáltatások menüpont alatt többek között gyógyszertáraink, a Medicopus Kft. működéséről, a Prevenciós Iroda egészségmegőrző programjairól nyújtunk tájékoztatást.
Betegszállítással, házirenddel, térítési díjjal, parkolással és további közérdekű adatokkal kapcsolatos kérdések esetén keresse fel az Általános Információk menüpontot.
Honlapunk mellett közösségi felületünkön is nyújtunk közérdekű tájékoztatást, friss híreket, információkat. Kövessen minket!

Eredményes böngészést kívánok!
Dr. Inczeffy István
főigazgató

INFORMÁCIÓ

FRISS HÍR

Semmelweis Nap – a magyar egészségügy ünnepe

Semmelweis Nap – a magyar egészségügy ünnepe

A Kórház az egészségügy legnagyobb ünnepén elismerésben részesítette a kiemelkedő szakmai munkát végző munkatársait. Dr. Inczeffy István főigazgató köszöntő gondolatai…