2021. január 6-án a Megyenap alkalmából Somogy Polgáraiért elismerést kapott Rigó László gazdasági igazgató-helyettes, a Kaposi Mór Oktató Kórház főmérnöke.

1981-től a mosdósi Somogy Megyei Tüdő- és Szívkórházban dolgozott műszermérnökként, 1994-től műszaki osztályvezetőként, 2006-tól gazdasági igazgató-helyettesként.
2007. január 1-től, a két intézmény összeolvadásától kezdve, a Kaposi Mór Oktató Kórházban végzi tevékenységét, mint műszaki és üzemeltetési osztályvezető, 2012-től gazdasági igazgató-helyettes.
Fő tevékenysége a 20 Mrd forint nagyságrendű infrastrukturális fejlesztési forrásokból teljesen újjáépült, a XXI. századi elvárásoknak megfelelő, folyamatos működésű intézménynek és valamennyi telephelyének műszaki és létesítmény-üzemeltetése, orvosi műszerüzemeltetésének szervezése, irányítása. Kiemelt feladata a beruházások műszaki felügyelete. Projekt műszaki vezető feladatkört töltött be a 2010-2016 közötti nagyprojektekben. A beruházásokhoz kapcsolódóan szakmai közreműködés a tervezéstől a közbeszerzéseken át az engedélyezési eljárások bonyolításáig, valamint a műszaki ellenőrökkel együtt a kivitelezés műszaki felügyelete.

A kórház infrastrukturális fejlesztése érdekében kifejtett tevékenysége, az intézmény és valamennyi telephelyének műszaki és üzemeltetési ellátásában aktívan eltöltött, közel négy évtizedes kiemelkedő mérnöki és vezetői munkája elismeréseként Rigó László Somogy Polgáraiért Díjban részesült.

Gratulálunk az elismeréshez.