Miniszteri elismerés

Miniszteri elismerés

Győrfi Rita, a Kórház ápolási igazgató-helyettese a mai napon Miniszteri Elismerő Oklevelet vett át Dr. Takács Péter egészségügyért felelős államtitkártól Budapesten.

A Kaposi Mór Oktató Kórház ápolásszakmai ellátásában aktívan eltöltött több mint három évtizedes kiemelkedő munkája, vezetői feladatainak eredményes, kivételesen magas színvonalú, továbbá a szakember utánpótlás oktatásában, nevelésében és támogatásában végzett tevékenységének elismeréseként kapott kitüntetéséhez gratulálunk!

Győrfi Rita 33 éve példamutató kitartással és elkötelezettséggel végzi munkáját az egészségügyi ellátásban. 1989-ben érettségizett, és egyidejűleg általános ápoló és asszisztens végzettséget is kapott. 1992-ben Budapesten, az Orvostovábbképző Intézet Egészségügyi Főiskolai Karán gyógytornász diplomát, majd 2019-ben a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán okleveles egészségügyi tanári másoddiplomát szerzett.

Szakmai pályafutását a diploma megszerzését követően Mosdóson, a Somogy Megyei Tüdő- és Szívkórházban kezdte meg. 2007-től a Kaposi Mór Oktató Kórház irányítása alá került mosdósi telephelyen, mint a Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály Fizioterápiás Egységének egységvezető gyógytornásza folytatta tevékenységét.

Szabadidejében a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesületében és a Napsugár Gyógypedagógiai Korai Fejlesztő Központban is végzett gyógytornász tevékenységet.

Szervezői és szakmai kvalitásai elismeréseként 2017-től, vezető gyógytornászi feladatai mellett irányítja a telephely ápolásszakmai tevékenységét, és ellátja a Kaposi Mór Oktató Kórház ápolási igazgató-helyettesi teendőit.

Széles körű gyakorlati és szakmai tudással, remek problémamegoldó képességgel rendelkezik. Folyamatosan részt vállal középfokú egészségügyi elméleti és gyakorlati oktatásban. A COVID-19 vírus kapcsán kialakult járványhelyzet kezelésében, annak napi intézkedéseiben és kommunikálásában vezető szerep hárult rá. Feladatainak ellátásában példátlan terhelhetősége, kiváló koncentrációs képessége segíti.

Leave a reply