Közeledik az Oltási Akcióhét!

Közeledik az Oltási Akcióhét!

Kórházunkban 2021. november 22-28. között központilag meghirdetett Oltási Akcióhetet tartunk, melynek során első, második és harmadik oltás felvételére egyaránt lehetőséget biztosítunk.

A hét minden napján 7.00-19.00 óra között fogadjuk az oltásra érkezőket a Kaposi Mór Oktató Kórházban az alábbiak szerint:

  • A már regisztráltak és időponttal rendelkezők a Németh István fasor felőli Tüdőgondozó bejáratán keresztül megközelíthető oltópontra érkezzenek, az időpontjuknak megfelelően.
  • A regisztrációval és időponttal nem rendelkezők kizárólag a Németh István fasor felőli Főbejáraton keresztül érkezhetnek, ahol a szükséges adminisztráció elvégzése után a további 5 oltópont egyikére kerülnek.
  • Az 1. oltásra érkezők személyi irataik mellett (személyazonosító igazolvány, TAJ-kártya) a kitöltött és aláírt oltási hozzájáruló nyilatkozatot is hozzák magukkal. A nyilatkozat letölthető: hozzájáruló_nyilatkozat_védőoltáshoz
  • A 3. oltást azon 18 év felettiek vehetik fel, akiknél a 2. oltás beadása után minimum 4 hónap eltelt. Kérjük, korábbi oltási igazolásukat hozzák magukkal.
  • Az oltópontokon Pfizer, Moderna, Sinopharm, Astra Zeneca gyártású, ill. Janssen oltóanyagok érhetők el. A megfelelő vakcina kiválasztása az oltóorvos javaslatára történik.
  • Bármelyik oltás felvételére csak egészséges állapotban van lehetőség. Hangsúlyosan kérjük, akut betegséggel ne érkezzenek!
  • Felhívjuk figyelmüket, hogy az intézmény teljes területén érvényesek a higiéniai előírások, a szájmaszk szabályos használata kötelező.

Tájékoztatjuk továbbá Somogy megye lakosságát, hogy a kaposvári kórházi oltópontok mellett Siófokon további három, Nagyatádon kettő és Marcaliban egy oltópont működik a fenti időpontban az intézmények területén.

Kérjük közreműködésüket a zavartalan lebonyolítás érdekében!

 

Leave a reply