Dr. Péterfi István Richter Érdemérem különdíjat kapott

Dr. Péterfi István Richter Érdemérem különdíjat kapott

Kórházunk Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosa a Richter Érdemérem különdíját nyerte el „Tudomány és innováció” kategóriában.

A Richter Gedeon Nyrt. magyar gyökerekkel rendelkező gyógyszergyártó cégként kiemelt figyelmet fordít arra, hogy működésének minden területén elősegítse és támogassa a hazai egészségügyi ellátórendszer folyamatos fejlődését.

A Richter Érdemérem díjak odaítélésével a vállalat célja, hogy méltó módon jutalmazza az egészségügyi ágazat különböző szereplőinek kiemelkedő munkáját, a díjazottak kimagasló pályaműveinek bemutatása által inspirációt nyújtson, és támogassa az olyan innovatív ötletek, bevált jó gyakorlatok széleskörű elterjedését vagy továbbfejlesztését, amelyek hosszú távon hozzájárulhatnak az egészségügy további modernizációjához, az orvosi hivatás hatékonyságának növeléséhez.

A Magyarországon tevékenységet folytató szakorvosok először 2023-ban nyújthatták be pályaműveiket a nívós szakmai díj elnyerésére. A 2024. április 26-án megtartott díjátadó ünnepségen immár második alkalommal, három kategóriában osztotta ki a zsűri a díjakat a szakorvosok számára. A pályázati időszak során idén is számos rendkívül magas színvonalú pályázati anyag került benyújtásra, így a díjátadó gálán több különdíj kiosztására is sor került.

Dr. Péterfi István PhD a különdíjban részesült pályamunkájában a magzati EKG-ban rejlő lehetőségek kiaknázásával foglalkozott, melyhez speciális céleszközt fejlesztett.

A pályamunka ismertetése: https://richtererdemerem.hu/index.php/dijazottak-szakorvos/2024/tudomany-innovacio-kategoria-szakorvos-kulondijas-2

Gratulálunk az elismeréshez!

 

Leave a reply