A gyógyítóknak is jár az egészség!

A gyógyítóknak is jár az egészség!

A Kórház vezetése kiemelt figyelmet fordít a munkatársak egészségvédelmére és a közösségépítésre.

A munka- és egészségvédelem mellett az elmúlt években számos képzés, közösségi program, rendezvény szolgálta a dolgozók egészségmegőrzését.

2008-tól, a Prevenciós és Egészségfejlesztési Iroda létrehozása óta az egészségfejlesztési programok szervezetten valósulnak meg, tornafoglalkozások, szűrések, egészséges életmód programok formájában.

Dr. Moizs Mariann az intézmény dolgozóihoz fordult a munkatársak aktív részvételére számítva. Mint írja:

Az Igazgatótanács döntése értelmében 2022. szeptember 15-től új, a hazai egészségügyben úttörő munkahelyi egészségfejlesztési programot vezetünk be valamennyi munkatársunk számára. Megalkotásában a Kórház szakmai vezetői és a prevencióért felelős vezetők segítették a főigazgatót, akiknek ezúton is köszönetét fejezi ki.

Célja a közel másfél évtizedes intézményi prevenciós gyakorlat keretbe foglalása, vezetői prioritássá nyilvánítása és mindenekelőtt a dolgozók valós egészségvédelmének segítése.

Egészségmegőrzésük alapja a hatékony munkavédelem, arra építjük rá a megújított foglalkozás-egészségügyi ellátást, kiegészítve a munkahelyi egészségfejlesztéssel.

Kérem, tegyen velünk együtt annak érdekében, hogy saját egészségét meg tudja tartani, helyre tudja állítani. Segítsen abban, hogy közvetlen munkahelye és a Kórház valamennyi munkahelye egészségesebb munkahely legyen.

Vegyen részt ne csak a megújult kötelező foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokon, szűréseken, hanem a javasolt további szűréseken, vizsgálatokon, programokon is.

Kezdjük a saját egészségünkkel!

 

Leave a reply