Híreink

Kérés a felajánlókhoz

A Kaposi Mór Oktató Kórház ismételten köszöni a veszélyhelyzettel kapcsolatos lakossági, céges és testületi felajánlásokat.

Teljes hír »

Köszönet támogatóinknak

A Kaposi Mór Oktató Kórház ezúton is köszöni valamennyi egyéni, céges és testületi támogatójának, hogy a Kaposi Mór Alapítványon keresztül nyújtott adományával segíti működését a veszélyhelyzet idején.

Teljes hír »

Akut Légúti Betegellátó Pont nyílt. Megváltozott a Kórházban a betegek beléptetési rendszere

A Kaposi Mór Oktató Kórház aktualizált betegút-rendszere alapján (mely a koronavírus-gyanús betegek és a többi beteg teljes elkülönítését szolgálja) a következők szerint fogadjuk a kórházi szakellátásra érkezőket:

Teljes hír »

Krízis szolgáltatás indul a Kórházban

A koronavírus okozta vészhelyzetre való tekintettel a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház Pszichiátriai és Addiktológiai Centruma telefonos lelkisegély-szolgáltatást indít a lakosság számára.
A vonal mindazok számára – anonim módon – elérhető, akik úgy érzik, a jelen helyzetben pszichés támogatásra, tanácsadásra szorulnak.A Kórház pszichológus munkatársai várják hívásukat április 6. hétfőtől, az országos vészhelyzet visszavonásáig.
Az alábbi elérhetőségeken jelentkezhet hétköznap 08.00-15.00 óra között:

Teljes hír »

Köszönet a felajánlóknak, kérés a leendő felajánlókhoz!

Ezúton szeretném köszönetünket kifejezni mindazoknak, akik a kialakult helyzetben felismerték, most a jó szónak, a támogatásnak van itt az ideje. A Kórház Kollektívája elhivatott, erős és összetartó csapat. Eddig is minden esetben helytállt, a vészhelyzetben erre különös szükség van. Jóleső érezni ugyanakkor a kaposváriak, a somogyiak támogatását.

Teljes hír »