Hagyományosan az idei évben is megrendezésre került az intézményi családi nap, mely mintegy 500 érdeklődőt vonzott ki a Kaposvári Egyetem sportpályáira.
A  nap indításaként a Fittness Aréna mozgatta meg reggeli tornájával a felnőtteket, gyermekeket egyaránt, majd a bemelegítés után vidám zumba óra következett.
A  rendőrségi nyomkövető kutyás bemutatót  kicsik és nagyok is érdeklődéssel figyelték, majd a  Camelot KSE kutyaiskola csapata bemutatta,  hogyan sportol együtt gazdi és kutyája.

Több mint 30 csapat indult a helyszíni főzőversenyen, melynek 1. helyezését a Dr. Baka József Központ Diagnosztikai és Onkoradiológiai Egysége szerezte meg.
Mivel az Általános Belgyógyászati Osztály három egymást követő évben is megszerezte a Kaposi Mór Nap Vándorkupát, melynek örökös birtokosai lettek, új Vándorkupát indítottunk. Az egész napos játékos- és sportversenyek alatt a legnagyobb mozgósítást végezte és a legtöbb pontot szerezte a Dr. Baka József Központ Diagnosztikai és Onkoradiológiai Egysége, így 2018-ban egy évig őrizheti a Vándorkupát, melyért a következő évben újra versenybe szállhat.
A nap folyamán sok színes program várta a gyermekeket is, melynek szervezéséért köszönet jár a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságnak, a Compass Egyesületnek, a Lárifári Alapítványnak.

Ezen kívül köszönjük még az EDDSZ Somogy Megyei Szervezetének,a MESZK Somogy Megyei Szervezetének, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak és az Intersportnak a támogatást.