2018. január 26-án Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár ünnepélyesen átadta a Dr. Domány Sándor Humán Reprodukciós Központot a Kaposi Mór Oktató Kórház Szülészeti épületében.

A megnyitó ünnepségen államtitkár úr mellett Szita Károly polgármester úr tartott köszöntőt. Ezután a Központ névadójáról, Domány Sándor professzor úrról emlékeztünk meg családja jelenlétében.

A Kórház rendkívül rövid idő alatt megteremtette a feltételeket a szakmai struktúrájából korábban hiányzó mesterséges megtermékenyítés végzéséhez. Az intézmény a tevékenység gyakorlásához szükséges működési engedéllyel rendelkezik, a finanszírozás biztosított. A Kórház ezennel magas színvonalon – elsősorban Kaposvár és a térség gyermekvállalási gondokkal küszködő családjai számára, de az ország távolabbi pontjairól érkezők számára is – megkezdi az IVF-tevékenységet, melyet a Szülészeti épületben a Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályával szoros együttműködésben végez. Az IVF-tevékenység elindításával megkezdődik a család- és bababarát kórházi szolgáltatás kialakítása.