Hagyományosan az idei évben is megrendezésre került az intézményi családi nap, ezúttal a retró jegyében, mely mintegy 500 érdeklődőt vonzott ki a Kaposvári Egyetem sportpályáira.

A Boconádi Logisztikai Ezred fúvószenekara indította a napot, majd a Fittness Aréna mozgatta meg reggeli tornájával a felnőtteket, gyermekeket egyaránt.

Több mint 30 csapat indult a helyszíni főzőversenyen, melynek 1. helyezését a mosdósi Gyermekrehabilitációs Egység csapata szerezte meg, mivel a felülmúlhatatlannak tűnő Sebészeti Osztály elhódította az Örökös 1. helyezett kitüntető címet.

Az egész napos játékos- és sportversenyek alatt a legnagyobb mozgósítást végezte és a legtöbb pontot szerezte az Általános Belgyógyászati Osztály, így három egymást követő évben is megszerezve a Kaposi Mór Nap Vándorkupát, melynek ezúttal Örökös birtokosai lettek.

A nap folyamán színes program várta a gyerekeket is, melynek szervezéséért köszönet jár a Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak, a Compass Egyesületnek, a Piros-Fehér-Zöld Alapítványnak, valamint az EDDSZ és a MESZK helyi szervezeteinek.