Dr. Győrfy Károly a Pécsi Orvostudományi Egyetemen 1978-ban szerzett általános orvosi diplomát, majd 1983-ban szülészet-nőgyógyászatból, 1986-ban klinikai onkológiából szakvizsgázott.

Szakmai pályafutását a Bajai Városi Kórházban kezdte. A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban 1984. március 1-től dolgozik. 1986-ban adjunktusi, 1990-ben főorvosi kinevezésben részesült.

Vezette a Megyei Onkológiai Gondozót, ahol 1997-ben a betegek igényeit figyelembe véve megszervezte az onkopszichológiai ellátást. 2004. márciusától 2012. végéig, nyugdíjba vonulásáig a Klinikai Onkológiai Osztály osztályvezető főorvosi feladatait látta el.

Koordinálta, szervezte az intézményben rendszeresen működő onkológiai team-et, amely valamennyi érintett szakma bevonásával jelenleg is eredményesen tevékenykedik.

1993-tól megyei, majd 2006-tól regionális onkológus szakfelügyelő főorvosi feladatok ellátására kapott megbízást.

Munkáját mindenkor a szakmai alaposság és hozzáértés jellemezte. Ismereteit és gyakorlati tapasztalatait a megyei szintű onkológiai szakasszisztensi képzés megszervezésében is kamatoztatta, valamint a szakorvos képzésben is eredménnyel hasznosította.

Jelenleg nyugalmazott főorvosként az osztály járóbeteg ellátásában végzi szakorvosi tevékenységét.

Gratulálunk az elismeréshez!