Hagyományosan az idei évben is megrendezésre került az intézményi családi nap, mely több mint 700 érdeklődőt vonzott ki a Kaposvári Egyetem sportpályáira.

A korábbi évekhez hasonlóan, a Marcali és Mosdósi telephelyek egységeivel kiegészülve, 36 csapat indult a helyszíni főzőversenyne, órákon keresztül ínycsiklandó illatokat csalva a levegőbe. Végül az 1. helyezést az Általános, Mellkas- és Érsebészet csapata szerezte meg rendkívül szoros versenyben a Szakdolgozói Kamara és a Neurológiai osztály csapatai előtt.

Az egész napos sportversenyek alatt a legnagyobb mozgósítást végezte és a legtöbb dobogós helyezést érte el a Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály, így ők őrizhetik egy éviga Kaposi Mór Nap Vándorkupát.

Színes program várta a gyerekeket, kicsiket és nagyobbakat, melynek szervezéséért köszönet jár a Mosolygó Kórházért Alapítványnak és a Boconádi Logisztikai Ezrednek.

A Vörös Sport Fitness Aréna folyamatos bemutatókat tartott legújabb sportóráikból, állandó érdeklődés mellett.

A Piros-Fehér-Zöld Alapítvány, mely eddig is több akcióval támogatta intézményünket, különösen a Mosdósi Telephely gyermekrehabilitációs osztályát, és a Kaposi Mór Oktató Kórház ezen alkalommal írt alá hivatalos együttműködési megállapodást.