A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórházban, 2014. május 8-án első alkalommal közösen ünnepelte szakdolgozóit a kórház stratégiai partnerével, a Kaposvári Egyetemmel, valamint – a hagyományokhoz híven – az egészségügyi alapellátás munkatársainak részvételével. Az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából elismeréseket adott át Dr. Moizs Mariann főigazgató és Prof. Dr. Repa Imre általános és tudományos rektorhelyettes.

2014-ben az „Év ápolója” kitüntetésben részesült Cseh Katalin, a Sürgősségi Betegellátó Centrum munkatársa. Az „Év asszisztense” díjat Kelemenné Kiss Krisztina, a Patológiai Osztály vezető asszisztense vehette át. Főigazgatói dicséretben részesültek: Felső Ildikó ápolási igazgató-helyettes, Gaál Józsefné, az Idegsebészeti Osztály diplomás ápolója, Turi Katalin, a Krónikus Belgyógyászati Osztály gazdasági nővére, valamint a Nephrológiai Osztály plazmaferezist végző szakdolgozói kollektívája. Átadták továbbá a Kaposi Mór Megyei Kórházért Alapítvány egyedi kitüntetését, a Farkas Irma emlékérmet, melyet Cser Szilvia, a Szemészeti Osztály ápolója kapott.

Az Egyetem Egészségügyi Centrumának Elnöki dicséretében részesült Pothné Hufnágel Krisztina adminisztrátor és Csik Zoltánné asszisztens.

Szita Károly polgármester Szűcsné Kardos Viktória és Kócs Zsuzsanna alapellátásban dolgozó munkatársakat jutalmazta.

Idén első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal került kiosztásra emléklap a Szigeti-Gyula Egészségügyi Szakképző Iskola egy diákja számára, aki jelenleg is a kórházban végzi gyakorlatát és munkába állását is itt tervezi. Az elismerést Nagy Szimonetta kapta, majd diáktársai hangulatos műsora zárta a rendezvényt.