Világszabadalom is bemutatkozott a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház gyógyászati segédeszköz szaküzletének bemutatóján, ahol ezúttal a TEVA Magyarország Zrt. mozgásszervi és rehabilitációs termékeivel ismerkedhetett meg a szépszámú közönség.

Orvosok, ápolók, gyógytornászok mellett betegek és a kórház önkéntes szolgálatának tagjai is eljöttek a Holisztika Gyógynövény és Gyógyászati Segédeszköz Szaküzlet bemutatójára.

Dr. Szabadiné Benedek Erzsébet intézeti főgyógyszerész köszöntőjében elmondta, a világszínvonalú kórház falai között találta meg igazi küldetését a szaküzlet, amelynek sikere, hogy olyan segédeszközöket, az egészség és a szépség megőrzését támogató kozmetikai termékeket, gyógyteákat, vitaminokat, táplálék kiegészítőket és egyéb gyógytermékeket árusít, amelyek egyúttal segítik a megelőzést és a gyógyulást is.

Ezek közül kiemelkedően sikeres a TEVA termékcsaládja, amely kilencezer különféle gyógyulást segítő praktikumból áll, közülük szépszámút maga a cég fejlesztett ki. Ezeket mutatta be Takács László területi menedzser, aki pontos képet rajzolt a legújabb termékekről, azok fejlesztéséről, alkalmazhatóságáról. Szólt a 24 órás kiszállítási szolgáltatásukról, az online rendelési lehetőségekről.

A bemutató során az érdeklődők ki is próbálhatták a legújabb termékeket. Egy világszabadalmat is megismerhettünk, azt a vízálló, ultrakönnyű gipszsínt, amelyben a beteg bátran úszhat vagy tusolhat is. A prezentáció végén a cég képviselője a kórház részére egyszer használatos kórházi eszközöket, kötszereket, vércukorszint mérőket adott át.

Ugyan nem ez lesz a legkeresettebb termék, de a légáteresztő, jól ablakozható gipszkötést igény esetén már a kórház üzletében is megtalálhatják az érdeklődök, mondta Dobrás Nóra üzletvezető. A bolt sikerét abban látja, hogy a megyeszékhely főutcájáról végre igazi otthonába költözött, amely a márciusban átadott új, Északi tömbépület földszintjén (térkép) található a Gyermeksürgősségi ellátó hely és a Központi Betegfelvétel között.

A reggel nyolctól délután ötig nyitva tartó szaküzletet széles választékkal várja az érdeklődőket, munkatársai pedig szakszerű információval járulnak hozzá az igények kielégítéséhez.